loading...
وبلاگ آموزشی مهدی
mahdi بازدید : 83 چهارشنبه 11 مرداد 1391 نظرات (0)

آموزش تصویری Word 2010

 

نرم‌افزار Word یک ویرایشگر متن قدرتمند است که توسط شرکت مایکروسافت تولید شده و به شما امکان می‌دهد تا متن مورد نظر خود را ایجاد و ویرایش کنید. در فصل قبل روش نصب این نرم‌افزار را بررسی کردیم. اکنون می‌خواهیم نرم‌افزار Word را اجرا کنیم. روی دکمه Start کلیک کنید.
منوی All Programs را باز کنید.
روی منوی Microsoft Office کلیک کنید تا باز شود.
روی گزینه Microsoft Word 2010 کلیک کنید.


[تصویر: 001.gif]

اکنون نرم‌افزار Word اجرا شده است و می‌توانید محیط آن را مشاهده کنید. در ادامه با قسمتهای مختلف این نرم افزار آشنا خواهید شد.

قسمت مشخص شده با کادر قرمز میله عنوان پنجره Word نام دارد. در این قسمت نام سندی که در حال کار بر روی آن هستیم نمایش داده می‌شود. تا زمانی که نامی برای فایل یا سند خود انتخاب نکرده‌اید نرم‌افزار Word بصورت پیش فرض یک نام برای آن انتخاب می‌کند. در این مثال نام این سند Documnet1 می‌باشد.

[تصویر: 002.gif]

 

در سمت چپ میله عنوان یک میله ابزار کوچک به نام Quick Access ‌قرار دارد. این میله ابزار شامل ابزارهایی است که زیاد استفاده می‌شوند. اکنون سه دکمه در این میله ابزار وجود دارد.

[تصویر: 003.gif]

بر روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.

[تصویر: 004.gif]

در این قسمت لیست دکمه‌هایی که می‌توانید بر روی این میله ابزار قرار دهید نمایش داده شده است. اکنون در کنار سه گزینه Save، Undo و Redo علامت تیک وجود دارد. در صورتیکه بر روی یکی از سه گزینه فوق کلیک کنید دکمه مربوط به آن از میله ابزار حذف می‌شود. در صورتیکه بر روی گزینه‌های دیگر کلیک کنید دکمه مربوط به آن گزینه بر روی میله ابزار اضافه می‌شود.

[تصویر: 005.gif]

در محلی خارج از منو کلیک کنید تا این منو بسته شود.
دکمه مربع شکل آبی رنگ دکمه Office نامیده می‌شود. با فشردن این دکمه پنجره ذخیره فایل، باز کردن، چاپ و ... باز می‌شود. بر روی دکمه File کلیک کنید.

[تصویر: 006.gif]

اکنون قسمت Recent انتخاب شده است. فایلهایی که با آنها کار کرده‌اید در این قسمت نمایش داده می‌شود. در ادامه این نرم‌افزار آموزشی گزینه‌های موجود در این قسمت را بررسی خواهیم کرد. 
روی دکمه File کلیک کنید.

[تصویر: 007.gif]

قسمتی که با کادر قرمز مشخص شده است مجموعه ابزارهای Word است. به این مجموعه Ribbon گفته می‌شود. Ribbon دارای چندین برگه یا قسمت است. اکنون بصورت پیش فرض برگه Home فعال است. در برگه Home ابزارهایی که از همه بیشتر استفاده می‌شوند قرار دارند.

[تصویر: 008.gif]

در صورتیکه به ابزارهای موجود در Ribbon توجه کنید مشاهده می‌کنید که این ابزارها در 5 دسته قرار دارند. هر دسته شامل ابزارهای مرتبط به هم است. اکنون از سمت چپ به راست گروه‌های ابزار Clipboard، Font، Paragraph، Styles و Editing قرار دارند.

[تصویر: 009.gif]

در پایین و سمت راست بعضی از گروه‌ها یک دکمه با فلش کوچک قرار دارد. با کلیک بر روی این دکمه پنجره‌ای باز شده و ابزارهای دیگر مربوط به این دسته را نمایش می‌دهد. 
برای مثال روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.

[تصویر: 010.gif]


اکنون پنجره Font نمایش داده شده است. در این پنجره می‌توانید به تمامی امکانات مربوط به Font دسترسی داشته باشید. روی دکمه Cancel کلیک کنید.

[تصویر: 011.gif]

ابزارهایی که بصورت کمرنگ در Ribbon نمایش داده می‌شوند، ابزارهایی هستند که هم اکنون نمی‌توانید به آنها دسترسی داشته باشید. این ابزارها در شرایط خاصی فعال خواهند شد.

[تصویر: 012.gif]

نوع دیگر ابزارها کلیدهایی هستند که می‌توانند فشرده یا غیر فشرده باشند. زمانی که فشرده یا فعال هستند با یک زمینه نارنجی رنگ نمایش داده می‌شوند.

[تصویر: 013.gif]

ناحیه سفیدی که توسط کادر قرمز مشخص شده است ناحیه کاری سند است. شما متن، تصویر، جدول و ... سند را در این قسمت قرار می‌دهید.

[تصویر: 014.gif]

در نرم‌افزار Word دو خط‌کش عمودی و افقی وجود دارد که به ترتیب در بالا و سمت چپ سند قرار دارند. این دو خط‌کش بصورت پیش فرض نمایش داده نمی‌شوند. برای نمایش خط‌ کش ها روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.

[تصویر: 015.gif]

مشاهده می‌کنید که دو خط‌ کش نمایش داده شده‌اند.

[تصویر: 016.gif]

با استفاده از میله لغزان موجود در سمت راست سند شما می‌توانید قسمت پایین صفحه خود را مشاهده کنید.
به این ترتیب اکنون پایین صفحه قابل مشاهده است. بصورت پیش فرض صفحه‌ای که اکنون نمایش داده شده است مطابق با اندازه یک کاغذ A4 می‌باشد.
در پایین پنجره برنامه Word نوار وضعیت یا Status Bar قرار دارد. در این قسمت خصوصیات مربوط به این سند نوشته می‌شود. اکنون به ترتیب از چپ به راست نوشته شده که در صفحه یک از کل صفحات که یک صفحه است قرار داریم و تعداد صفر کلمه تایپ شده است. در ادامه نیز زبان فرهنگ لغتی که غلطهای املایی را بررسی می‌کند نمایش داده می‌شود.

[تصویر: 017.gif]

در قسمت مشخص شده از نوار وضعیت راست کلیک کنید.

[تصویر: 018.gif]

گزینه‌های دارای علامت چک گزینه‌هایی هستند که در نوار وضعیت نمایش داده خواهند شد. در محلی خارج از منو کلیک کنید تا این منو بسته شود.

[تصویر: 019.gif]

برای درک بهتر محیط Word در ادامه یک متن وارد می‌کنیم.
در قسمت مشخص شده 5 نوع نحوه نمایش متن را می‌توانید تعیین کنید. این گزینه‌ها از چپ به راست به شرح زیر است:
Print Layout : نمای چاپی ( اکنون فعال است)
Full Screen Reading : نمای تمام صفحه
Web Layout : نمای وب
Outline : نمای ساختاری
Draft : نمای عادی

[تصویر: 020.gif]


متنی که چاپ می‌شود همان حالت Print Layout است و بقیه حالتها فقط برای نمایش هستند. روی دکمه Full Screen Reading کلیک کنید.

[تصویر: 021.gif]

برای خروج از این حالت روی دکمه Close کلیک کنید.

[تصویر: 022.gif]

روی دکمه Web Layout کلیک کنید.

[تصویر: 023.gif]

نمای Web Layout سند شما را بصورتیکه در شبکه اینترنت منتشر می‌شود نمایش می‌دهد. این نما زمانی کاربرد دارد که می‌خواهید از Word برای ایجاد صفحات وب استفاده کنید. روی دکمه Outline کلیک کنید.

[تصویر: 024.gif]

این نمای Outline است که برای سازماندهی سند به‌ کار می‌رود. در این نما برگة Outline نیز به Ribbon اضافه شده و ابزارهای این نما در Ribbon نمایش داده می‌شوند. با این نما در فصل‌های بعد بیشتر آشنا خواهید شد. روی کلید نمای Draft کلیک کنید.

[تصویر: 025.gif]

نمای Draft مانند نمای Print می‌باشد. با این تفاوت که سربرگ‌ها و پاورقی‌ها و سایر قسمت‌های مربوط به چاپ در این نما دیده نمی‌شود.
یکی از امکاناتی که در برنامه Word، بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد، امکان بزرگ‌نمایی یا Zoom می‌باشد. در Word ابزار مربوط به بزرگ‌نمایی در انتهای سمت راست نوار وضعیت قرار دارد.

[تصویر: 026.gif]

یک روش برای استفاده از امکانات بزرگ‌نمایی، استفاده از دکمه Zoom level می‌باشد. با کلیک بر روی این دکمه پنجره‌ای باز می‌شود که از طریق آن می‌توانید بزرگ‌نمایی سند را تغییر دهید. روی دکمه Zoom Level کلیک کنید.

[تصویر: 027.gif]

همانطور که مشاهده می‌کنید پنجره‌ای ظاهر شده است که با استفاده از گزینه‌های موجود در آن می‌توانید بزرگ‌نمایی سند را تغییر دهید. شما در ادامة همین فصل با گزینه‌های موجود در این پنجره بیشتر آشنا خواهید شد. روی دکمه Cancel کلیک کنید.

[تصویر: 028.gif]

ابزار دیگری که در Word به منظور بزرگ‌نمایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، دکمه لغزنده Zoom می‌باشد که در نوار وضعیت قرار دارد. در دو سمت راست و چپ این دکمه به ترتیب یک علامت مثبت و یک علامت منفی وجود دارد که لغزاندن دکمه به سمت علامت مثبت موجب بزرگ‌نمایی و لغزاندن آن به سمت علامت منفی موجب کوچک‌نمایی سند می‌شود. همچنین برای بزرگ‌نمایی و کوچک‌نمایی می‌توانید مستقیماً روی علامت مثبت و منفی نیز کلیک کنید. در اینجا ما با استفاده از این ابزار، سند را کوچک‌نمایی می‌کنیم. روی علامت منفی مشخص شده در قسمت zoom کلیک کنید.


[تصویر: 029.gif]

مشاهده می ‌کنید که نمای سند کوچک‌تر شده است. به همین ترتیب و با استفاده از علامت مثبت موجود در سمت راست کلید لغزان Zoom می توانید اندازه نمای سند را بزرگ‌تر کنید.روی علامت مثبت مشخص شده در قسمت zoom کلیک کنید.
[تصویر: 030.gif]


برای بزرگنمایی ابزارهای دیگری نیز وجود دارد این ابزارها در برگه View موجود هستند. روی برگه View کلیک کنید.

[تصویر: 031.gif]

در قسمت Document Views نماهای مختلف نمایش داده شده‌اند. بر روی نمای Print Layout کلیک کنید.

[تصویر: 032.gif]

در قسمت Zoom می‌توانید ابزار مربوط به بزرگ‌نمایی را مشاهده کنید. دو ابزار One Page و Two Pages در این قسمت به ترتیب برای نمایش تک صفحه‌ای و دو صفحه‌ای سند به‌کار می‌روند. گزینة Page Width موجب می‌شود تا عرض سند با عرض پنجره Word هماهنگ شود. ابزاری که با عبارت 100% مشخص شده است، موجب نمایش سند در اندازة واقعی و عادی آن می‌شود اما اگر هیچ یک از ابزارهای معرفی شده برای بزرگ‌نمایی مورد نظر شما مناسب نیستند می‌توانید با استفاده از دکمه Zoom، بزرگ‌نمایی مورد نظر خود را بطور دقیق تعیین کنید. روی دکمه Zoom کلیک کنید.

[تصویر: 033.gif]

پنجره بزرگ‌نمایی یا Zoom گزینه‌های متعددی را برای بزرگ‌نمایی در اختیار شما قرار می‌دهد. قسمت Percent در این پنجره به شما کمک می‌کند که بتوانید میزان بزرگ‌نمایی را به‌صورت یک عدد بر حسب درصد تعیین کنید. انتخاب یک عدد بزرگتر از 100% موجب عمل بزرگ‌نمایی یا Zoom in و انتخاب یک عدد کوچکتر از 100% موجب عمل کوچک‌نمایی یا Zoom Out می‌شود.
با کمک عمل کوچک‌نمایی یا Zoom Out، می‌توانید در هر لحظه مقدار بیشتری از سند را ببینید. با این عمل در واقع شما اندازه سند را روی صفحة نمایش کوچکتر می‌کنید. با عمل بزرگ‌نمایی یا Zoom In، امکان نمایش سند بصورت نزدیک‌تر و با جزئیات بیشتر وجود دارد. توجه کنید که این بزرگ یا کوچک‌نمایی، فقط در صفحة نمایش بوده و تأثیری در اندازة سند چاپ شده ندارد. روی گزینة %200 کلیک کنید.

[تصویر: 034.gif]

روی دکمه OK کلیک کنید.

[تصویر: 035.gif]

با این کار اندازة بزرگ‌نمایی سند، دو برابر اندازة معمولی آن شده است. حالا بهتر است بزرگ‌نمایی را یک‌بار دیگر تغییر دهیم. روی ابزار Zoom کلیک کنید.

[تصویر: 036.gif]

در این مرحله ما قصد داریم میزان بزرگ‌نمایی سند را با استفاده از قسمت Percent انجام دهیم. روی جعبه متن Percent دابل کلیک کنید.

[تصویر: 037.gif]

عدد 50 را تایپ کنید.

[تصویر: 038.gif]

روی دکمه OK کلیک کنید.
به این ترتیب بزرگ‌ نمایی سند را به %50 تغییر دادیم و در واقع سند را کوچک نمایی کردیم. حالا بهتر است به نمای عادی یا %100 باز گردیم. برای این منظور کافی است که روی دکمه %100 کلیک کنید.

[تصویر: 039.gif]

تا اینجا با برخی از ابزارهای اولیه Word آشنا شدید و می‌توانید یک سند جدید بسازید. برای ساخت یک سند جدید روی دکمه Office Button کلیک کنید.
بصورت پیش فرض گزینه Info انتخاب شده است. با استفاده از گزینه Info مشخصات کلی این سند نمایش داده می‌شود. توسط گزینه Save این سند ذخیره می‌شود. با انتخاب گزینه Save As این سند با یک نام جدید ذخیره خواهد شد. با کلیک بر روی دکمه Open نیز می‌توانید یک سند جدید را باز کنید.
با کلیک بر روی دکمه Close سند کنون بسته می‌شود. با استفاده از گزینه Recent لیست اسناد یا فایلهایی که اخیراً باز کرده‌اید نمایش داده می‌شود تا با کلیک بر روی نام آنها آن فایل یا سند را دوباره باز نمائید.

[تصویر: 040.gif]


با انتخاب گزینه New نیز یک سند جدید ایجاد می‌شود و با استفاده از گزینه Print می‌توانید سند کنونی را چاپ کنید. با استفاده از گزینه Share می‌توانید این سند را بصورتهای مختلف در اختیار دیگران قرار دهید. با استفاده از گزینه Options نیز تنظیمات Word را می‌توانید تغییر دهید و توسط گزینه Exit از برنامه word خارج شوید.

[تصویر: 041.gif]

در این فصل و فصلهای دیگر این نرم‌افزار آموزشی تمامی این موارد را بررسی خواهیم کرد. برای بستن سند کنونی روی دکمه Close کلیک کنید.

[تصویر: 042.gif]

پیغام ظاهر شده به شما اطلاع می‌دهد که سندی که قصد خروج از آن را دارید، ذخیره نشده است و اینکه آیا مایل به ذخیرة آن هستید یا نه. با کلیک بر روی دکمه Save این سند ذخیره خواهد شد. روی دکمه Don’t Save کلیک کنید.

[تصویر: 043.gif]

روی دکمه File کلیک کنید.
اکنون بصورت پیش فرض لیست Recent Documents نمایش داده شده است. قسمت سمت راست، شامل لیست آخرین فایل‌های بازشده در Word می‌باشد. اما از آنجا که تا این مرحله ما هیچ فایلی را در Word باز نکرده‌ایم، این لیست در حال حاضر خالی است.

[تصویر: 044.gif]

همانطور که بیان شد دکمه Word Options پنجره‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهد که با استفاده از آن می‌توانید به تنظیمات قسمتهای مختلف Word دسترسی پیدا کنید. روی دکمه Word Options کلیک کنید.

[تصویر: 045.gif]

در سمت چپ نام هر گروه از گزینه‌ها و در سمت راست این پنجره گزینه‌هایی برای دسترسی به تنظیمات قسمت‌های مختف Word قرار گرفته است. برای مثال می‌خواهیم واحد خط‌کشها را به سانتی‌متر تغییر دهیم. روی گروه Advanced کلیک کنید.

[تصویر: 046.gif]

روی لیست باز شونده مشخص شده کلیک کنید.

[تصویر: 047.gif]

در این قسمت لیست واحدهای مختلف را مشاهده می‌کنید. روی گزینه Centimiters کلیک کنید.

[تصویر: 048.gif]

روی دکمه OK کلیک کنید.
برای ایجاد یک سند جدید روی دکمه File کلیک کنید.
روی گزینه New کلیک کنید.

[تصویر: 049.gif]

گزینه‌های موجود در قسمت Available Templates به شما امکان ایجاد یک سند از روی الگوهای موجود را می‌دهد. یک الگو یک سند است که بر روی آن طراحی انجام شده است و با انتخاب آن الگو شما می‌توانید در آن تغییرات مورد نظر خود را اعمال کنید یا متن خود را در آن تایپ کنید. درصورتی‌که به شبکه اینترنت نیز متصل باشید یک سری الگوی آماده از سایت مایکروسافت دانلود خواهد شد که می‌توانید از آنها نیز استفاده کنید.
در این مثال ما قصد داریم یک سند کاملاً خالی ایجاد کنیم. روی دکمه Create کلیک کنید.

[تصویر: 050.gif]


همانطور که مشاهده می‌کنید، متنی را در این سند تایپ کرده‌ایم و کار ما با سند به پایان رسیده است. اکنون می‌خواهیم این سند را ذخیره کنیم تا بعداً نیز بتوانیم به آن دسترسی داشته باشیم. 

[تصویر: 051.gif]

برای ذخیره کردن یک سند می‌توانید از دکمه Save واقع در میله ابزار Quick Access یا گزینه Save موجود در منوی File استفاده کنید. روی دکمه Save واقع در میله ابزار Quick Access کلیک کنید.

[تصویر: 052.gif]

هنگامیکه برای اولین بار یک متن را ذخیره می‌کنید، باید یک نام برای آن انتخاب کنید. در اولین ذخیره‌سازی یک فایل Word پنجرة Save As را باز می‌کند تا آدرسی که می‌خواهید فایل خود را در آن ذخیره کنید تعیین کرده و نام فایل را تایپ کنید. در صورتیکه یک سند قبلاً ذخیره شده باشد با فشردن دکمه Save سند در آدرس تعیین شده و با نام تعیین شده ذخیره می‌شود.
در اولین ذخیره‌سازی فایل Word بطور خودکار اولین کلمات کوتاه موجود در متن را بعنوان نام فایل پیشنهاد داده و آدرس Documents را باز می‌کند. که هم نام و هم آدرس قابل تغییر است.برای تغییر نام عبارت Sample را تایپ کنید.

[تصویر: 053.gif]

اکنون شما می‌توانید محل قرارگیری فایل را تعیین کنید. می‌خواهیم این فایل در شاخه Eniac واقع در Documents ذخیره کنیم. برای ساخت یک شاخه روی دکمه New Folder کلیک کنید.

[تصویر: 054.gif]

عبارت Eniac را تایپ کنید.

[تصویر: 055.gif]

دکمه Enter را از صفحه دکمه فشار دهید.
روی شاخه Eniac دابل کلیک کنید.

[تصویر: 056.gif]

اکنون با کلیک بر روی دکمه Save این فایل با نام Sample در داخل شاخه Eniac ذخیره می‌شود. در قسمت Save as type می‌توانید تعیین کنید که این متن به چه فرمت یا قالبی ذخیره شود. بصورت پیش فرض بصورت یک فایل word ذخیره می‌شود و می‌توانید آن را با برنامه word باز کنید.
لیست save as type را باز کنید.

[تصویر: 057.gif]

همانطور که در لیست مشاهده می‌کنید می‌توانید این فایل را برای نسخه‌های قبلی Office ذخیره نمائید تا در کامپیوتری که نسخه ‌قبلی Office نصب شده است این فایل قابل استفاده باشد.با ذخیره کردن این فایل با فرمت PDF می‌توانید این فایل را به افرادی که دارای برنامه Acrobat Reader هستند بدهید. با ذخیره کردن با فرمت XPS نیز می‌توان این فایل را در هر کامپیوتری که دارای ویندوز نسخه ویستا به بعد باشد با برنامه XPS Viewer مشاهده کرد و چاپ نمود توجه کنید که فرمت XPS دیگر امکان تغییر را به شما نمی‌دهد.

[تصویر: 058.gif]

با انتخاب گزینه Web Page نیز می‌توان این صفحه به عنوان یک صفحه وب با فرمت HTML ذخیره کرد. با انتخاب گزینه Plain Text فقط متن موجود در سند بدون فرمتهای اندازه فونت و رنگ و ... که در فصلهای بعدی به بررسی آنها خواهیم پرداخت بصورت یک فایل متنی ذخیره می‌شود.

[تصویر: 059.gif]

روی گزینه Word Document کلیک کنید.

[تصویر: 060.gif]


گزینه‌های Authors و Tags در پائین پنجره این امکان را می‌دهند که برخی اطلاعات مربوط به سند مانند نام ناشر و برخی اطلاعات مفید دیگر را نیز به همراه سند ذخیره کنید. در این صورت می‌توانید نام ناشر را در قسمت Authors و هر اطلاعات لازم دیگر را در قسمت Tags وارد نمائید.

[تصویر: 061.gif]

انتخاب گزینة Save Thumbnail موجب می‌شود تا فایل به گونه‌ای ذخیره شود که در هنگام مرور فایل از طریق پنجرة مرورگر ویندوز، یک پیش‌نمایش کوچک از سند، نشان داده شود. روی گزینه Save Thumbnail کلیک کنید تا انتخاب شود.

[تصویر: 062.gif]

تا این مرحله ما تمام تنظیمات لازم برای ذخیره‌سازی سند را انجام دادیم. برای ذخیره سند روی دکمه Save کلیک کنید.

[تصویر: 063.gif]

اکنون می‌توانید بدون آنکه هیچ کلمه‌ای را در متن از دست بدهید از برنامه خارج شوید. زیرا متن کاملاً ذخیره شده است. شما می‌توانید یک نسخه پیشتیبان (Backup) از سند نیز تهیه کنید. با این کار در صورتیکه در این فایل تغییرات ناخواسته‌ای رخ دهد یا اینکه پاک شود می‌توانید از نسخه پشتیبان استفاده کنید. این امر با ذخیره کردن فایل موجود با یک نام متفاوت در پنجره Save As امکان‌پذیر است. برای این منظور می‌توانید از گزینه Save As واقع در منوی Fileاستفاده نمائید. روی دکمه File کلیک کنید.
روی گزینة Save As کلیک کنید.

[تصویر: 064.gif]

Word بطور خودکار نام فعلی فایل را در قسمت File name قرار داده است. می‌خواهیم به دنبال نام قبلی فایل، کلمة Backup را هم اضافه کنیم تا نام فایل پشتیبان مشخص شود. دکمه جهت‌دار سمت راست را از صفحه دکمه فشار دهید.
(منظور دکمه‌ای است که دارای فلش سمت راست می‌باشد.)

[تصویر: 065.gif]

دکمه Space را از صفحه کلید فشار دهید.
(منظور کلید باریک و بلند پائین صفحه کلید می‌باشد)

[تصویر: 066.gif]

عبارت Backup را تایپ کنید.
(توجه داشته باشید که حروف این عبارت با هم فاصله ندارند)
روی کلید Save کلیک کنید.

[تصویر: 067.gif]

به این ترتیب شما یک فایل پشتیبان از فایل اصلی خود ایجاد نمودید. توجه کنید که نام این فایل در میلة عنوان نمایش داده شده است و هم اکنون این فایل باز است.

[تصویر: 068.gif]

در هنگام استفاده از برنامة Word ممکن است به مشکلاتی برخورد کنید که برای حل آن نیاز به کمک دارید. برای این منظور بهترین راه استفاده از کمک یا Help برنامة Word است. برای دسترسی به کمک برنامة Word کافی است که روی دکمه مربوط به آن در سمت راست Ribbon کلیک کنید. روی دکمه Microsoft Office Word Help کلیک کنید.

[تصویر: 069.gif]

اکنون پنجره Word Help باز شده است و شما می‌توانید عناوین مهمترین مطالب موجود در برنامه کمک Word را در این پنجره مشاهده کنید. با کلیک بر روی هر یک از این عناوین، مطالب مربوط به آن نمایش داده می‌شود.‌
اگر مطلب مورد نظر شما در لیست مطالب پنجره کمک وجود ندارد، می‌توانید عنوان موضوع مورد نظر خود و یا حتی چند کلمة مرتبط با آن را در جعبه متن بالای پنجرة کمک تایپ کرده و سپس روی دکمه Search کلیک کنید تا برنامة کمک تمامی مطالب مربوط به آن موضوع را برای شما پیدا کند. در صورتی که به شبکه اینترنت متصل باشید برنامه کمک Word از سایت مایکروسافت نیز کمک خواهد گرفت. به‌عنوان مثال می‌خواهیم در مورد تغییر نوع قلم در سند اطلاعاتی به دست بیاوریم. در داخل جعبه متن مشخص شده کلیک کنید.

[تصویر: 070.gif]


عبارت change font را تایپ کنید.
روی دکمه Search کلیک کنید.

[تصویر: 071.gif]

برنامه کمک مطالب زیادی دربارة موضوع تغییر قلم را پیدا کرده و عناوین آنها را برای شما لیست کرده است و شما می‌توانید با کلیک بر روی هر یک از آنها به مطالب آن عنوان دسترسی پیدا کنید. البته در اینجا ما از این کار صرف‌نظر کرده و از پنجرة کمک خارج می‌شویم. روی دکمه Close پنجرة Word Help کلیک کنید.

[تصویر: 072.gif]

در پایان مطالب این فصل نحوة خارج شدن از برنامة Word را به شما نشان دهیم. برای آنکه از برنامه Word خارج شوید، کافی است که روی دکمه Close واقع در سمت راست میله عنوان کلیک کرده و یا از منوی Office، روی دکمه Exit Word کلیک کنید. روی دکمه File کلیک کنید.
در منوی باز شده، روی دکمه Exit کلیک کنید.
[تصویر: 073.gif]

در این بخش شما مفاهیم اولیه و اصول پایه Word مانند ایجاد، مشاهده و ذخیره اسناد را فرا گرفتید.

منبع

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشترین استفاده‌ای که از تلفن همراه‌تان می‌کنید مربوط به چه کاری است؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1017
  • کل نظرات : 88
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 102
  • آی پی دیروز : 85
  • بازدید امروز : 1,464
  • باردید دیروز : 1,502
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 4,040
  • بازدید ماه : 8,184
  • بازدید سال : 33,237
  • بازدید کلی : 427,261
  • کدهای اختصاصی